De trajectbegeleiders van PaZZage helpen jou om je dagelijkse leven en je rol in de samenleving (nieuwe) invulling te geven. Dat helpt je in je herstel, het geeft je zelfvertrouwen en maakt het risico op terugval kleiner. Daarbij kijken we naar wat je wel kunt, niet naar wat je niet kunt.

Meer weten? Zo kun je ons bereiken:
Telefonisch: (053) 480 72 04 of via mail: PaZZagesecretariaatambulant@mediant.nl

Volg je een behandeltraject bij Mediant? En heb je momenteel geen betaald werk maar zou je dit wel graag willen? Misschien is een traject ‘Werk als beste Zorg’ dan iets voor jou.

De begeleiding vanuit PaZZage stopt niet zodra je een betaalde baan hebt geaccepteerd. De trajectbegeleider blijft nog enige tijd in beeld, afhankelijk van de behoefte. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van jobcoaching op het werk. De werkgever kan dit zelf regelen, maar ook PaZZage heeft jobcoaches in huis die je op de werkplek kunnen ondersteunen.

Je wilt graag aan het werk, maar bent er nog niet klaar voor. Je bent bijvoorbeeld lang uit het arbeidsproces geweest of je bent nog zoekende hoe je om moet gaan met je psychische kwetsbaarheid in een werksituatie. Een ®entree naar werktraject op een van onze leerwerklocaties is dan een optie.