Wij hebben een uitgebreid aanbod op het gebied van ontmoeten, leren, werken en (re)creĆ«ren. Samen met u kijken we wat het beste bij uw doelen past, rekening houdend met uw talenten en uw beperkingen.

Dit kan in de vorm van dagbesteding, individuele begeleiding en trajectbegeleiding.

Door gebruik te maken van dagbesteding op maat, heeft u minder kans op terugval na een behandeling. Dagbesteding valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning; de verantwoordelijkheid van de gemeenten. De aanvraag verloopt dan ook via de gemeente waarin u woont. Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag en vrijblijvend met u om tafel, want in overleg is veel mogelijk.

Lees meer...

Uw sociale vaardigheden verbeteren? Beter leren omgaan met geld? Ontdekken welke activiteiten bij u passen en wat bijvoorbeeld het buurthuis u te bieden heeft? PaZZAge biedt praktische cursussen die u helpen om sterker in het leven te staan. Zeer waardevol ook, is de Libermantraining,,  met modules als 'omgaan met vrije tijd' en 'omgaan met werk'. Voor de Libermantraining gelden andere voorwaarden. Neem hierover contact op met uw behandelaar.

 

Lees meer...

Heeft u al langere tijd psychiatrische klachten? Zou u regelmatig bezoek willen ontvangen van iemand die belangstelling voor u toont en een activiteit met u kan ondernemen? Wilt u graag wat meer afwissling in uw daginvulling? 
Vriendendienst Hoor'ns biedt u de mogelijkheid uw eenzaamheid te doorbreken, door u in contact te brengen met een vrijwilliger ('maatje').

Voor wie is Ondersteuning Zelfstandig Leven (OZL) bedoeld?
OZL is bedoeld voor mensen die in staat zijn om zelfstandig te wonen, maar die op bepaalde leefgebieden extra, individuele begeleiding nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij administratie, maar ook aan hulp bij het vinden van de juiste dagbesteding.