Wil jij je sociale vaardigheden verbeteren? Beter leren omgaan met geld? Ontdekken welke activiteiten bij je passen en wat bijvoorbeeld het buurthuis te bieden heeft? PaZZAge biedt praktische cursussen die je helpen om sterker in het leven te staan. Waardevol is de Libermantraining met modules als 'omgaan met vrije tijd' en 'omgaan met werk'. Voor de Libermantraining gelden andere voorwaarden. Neem hierover contact op met je behandelaar.

 

Het is soms lastig om te weten wat er allemaal mogelijk is aan activiteiten in de eigen omgeving. Met deze cursus ontdekt je welke activiteiten er zijn en welke activiteiten er bij je passen.

Wil je meer inzicht krijgen in je eigen sociale vaardigheden en deze vergroten? Wil je meer zelfvertrouwen? Wil je leren beter voor jezelf op te komen of wil je misschien je gespreksvaardigheden vergroten? Dan is de 'training sociale vaardigheden' iets voor jou. 

Ben je de Nederlandse taal (nog) niet machtig? Door middel van spelletjes, praktische oefeningen en het voeren van gesprekken, wordt volgens een erkende leermethode geoefend met het lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal.